De Chinees

De categorieën

De RC: De Risico Chinees
Zoals bij elk Chinees restaurant zegt de aankleding helemaal niets over de kwaliteit van het voedsel. Chinezen waar we nog niet eerder een stap over de drempel hebben gezet vallen in deze categorie. Het kan een parel zijn maar voor hetzelfde geld verlaat je de tempel met een maag- darmperforatie. De RC is daarom direct de meest geliefde categorie van het Team.

De WC: De Wankel Chinees
Een Chinees in deze categorie hebben we reeds eerder getest en/of we beschikken over voorinformatie. Onze eerdere ervaring of de informatie die ons ter is gekomen strekt ons echter niet tot de zekerheid dat we getrakteerd gaan worden op een smakelijke rijsttafel. Bij de Wankel Chinees kan het alle kanten op. Dat belet ons vanzelfsprekend niet om aan te schuiven. Integendeel zelfs.

EZ: Een Zekerheidje
Soms moeten de leden van uw gewaardeerde testteam gewoon even ontspannen na alle inspanningen. Ondanks de routine en de enorme ervaring van het team resulteert de druk die het intensieve testen met zich meebrengt soms toch in vermoeidheid. Op zo´n moment is het tijd voor een Zekerheidje. Bij Chinese restaurants in deze categorie menen we te weten wat we op ons bord gaan krijgen en zoals de naam al suggereert verwachten we een zekere basiskwaliteit.